O nama

Istorijat

SZR ʻʼJugoplastʼʼ je osnovana 1. aprila 1996. godine. Osnovna delatnost proizvodnja cevi i profila od polimernih materijala plastike. Pored ekstruzije PVC, PE, PP, ABS. bavi se i brizganjem, izradom aluminijumskih profila i profila od pocinkovanog lima. Tokom dugogodišnjeg poslovanja osvojeno je više od 50 proizvoda širokog spektra primene, pri čemu je veći broj proizvoda vezan za završne radove u građevinarstvu. Naši proizvodi su izrađeni od različitih tipova polimernih materijala različite tvrdoće, elastičnosti, asortimana boja od uvoznih i domaćih sirovina. Osim proizvoda iz našeg proizvodnog programa, koje neprestano dopunjavamo sa novim proizvodima prateći zahteve tržišta, u mogućnosti smo da osvojimo nove proizvode po uzorku ili tehničkoj dokumentaciji kupca. Vođeni načelom da je samo savršeni proizvod dobar proizvod koristimo savremenu opremu i stručno osposobljeni kadar, kako bismo tržištu ponudili najbolje. Nadamo se da ćete prepoznati kvalitet i funkcionalnost naših proizvoda.

Jugoplast danas

Tradicija kvaliteta koja je započeta krajem prošlog veka nastavlja se i danas sa uvođenjem automatizacije u tehnološkim procesima, organizacionom strukturom, logističkom podrškom i kvalitetnim marketinškim nastupom. Široka paleta proizvoda različitih namena zadovoljava sve potrebe kako profesionalnih tako i individualnih korisnika. Primenom kvalitetnih sirovina, tehnologije prerade, kvaliteta, ekspeditivnosti, JUGOPLAST je sa svojim proizvodima i poslovnošću postao prepoznatljiv na tržištu Srbije i u regionu. Sa ponosom možemo da istaknemo da je danas JUGOPLAST moderna preduzetnička radnja sa jasno definisanom strategijom i ciljevima razvoja, opredeljena ka stalnom unapređenju kvaliteta i asortimana proizvoda i izgradnji uspešne saradnje sa svojim partnerima.

Politika kvaliteta

Kvalitet naših proizvoda kao i celokupnost poslovanja predstavlja naš najvažniji faktor konkurentnosti i uspešnosti na tržištu. JUGOPLAST teži da za svaki svoj proizvod kroz kvalitet, cenu obezbedi poverenje i zadovoljstvo svojih klijenata – kupaca, što čini stalnim – permanetnim unapređenjem sistema kvaliteta u svim fazama rada i poslovanja. Striktno se vrši kontrola kvaliteta pri nabavci sirovina, izboru dobavljača, kvalitetu gotovih proizvoda, skladištenju materijala, gotovih proizvoda, ekspeditivnosti isporuke. Aktivnim planskim i efikasnim korišćenjem raspoloživih ljudskih i materijalnih resursa JUGOPLAST teži ka stalnom unapređenju kvaliteta, čiji je cilj savršeni proizvod.

Medjunarodni sertifikati

Da bi još uspešnije nastupali na domaćem tržištu, tržištu u regionu, kao i na tržištu EU, JUGOPLAST je izvršio sertifikaciju sistema menandžmenta kvalitetom po zahtevima standarda ISO 9001:2015. Sertifikaciju je izvršio renomirano sertifikaciono telo TMS (Technical & Management Service) prema TUV SUD standardima. Sertifikaciju proizvoda: PVC ugaona lajsna sa staklenom mrežicom, PVC ugaona lajsna sa staklenom mrežicom i okapnicom, špaletni PVC profil APU 6mm i 9x7mm, špaletni PVC profil sa staklenom mrežicom APUM. Sertifikaciju je izvšila ovlašćena laboratorija pri EU - institut za građevinarstvo ZAG.

Preuzmite: Ispravu o žigu Preuzmite: TUV Sertifikat Preuzmite: Politika Kvaliteta Preuzmite: ZAG Sertifikat Preuzmite: ZAG Sertifikat Preuzmite: Excellent SME Sertifikat

Garancija kvaliteta

JUGOPLAST svoje poslovanje zasniva na proizvodnji visokokvalitetnih proizvoda. Kvalitet naših proizvoda je prepoznatljiv i nailazi na priznanje korisnika svakodnevno. Za sve naše proizvode garantujemo za kvalitet i uz njih dostavljamo : garantni list, garantnu izjavu i garantne obaveze.